• Hoofdstraat 62
  • Stadskanaal

Tapijt

Wanneer u een vloer kiest, moeten de eigenschappen passen bij uw manier van leven en de uitstraling bij uw stijl van wonen. De veertig tapijtcollecties van Ambiant zijn volledig afgestemd op de wensen en eisen van de eigentijdse en bewuste mens. Met andere woorden, Ambiant heeft het tapijt waarbij u zich echt thuis voelt. Wij hebben verschillende structuren tapijt o.a.:
COMPLETE BOUCLÉ

Poollussen van verschillende hoogte vormen een bouclé of lussenpool. Het hoogteverschil tussen de lussen geeft een luchtig en verfrissend effect.

LEVENDIGE FRISÉ

Bij een friséstructuur zijn de polen doorgesneden maar is het tapijtgaren in elkaar gedraaid. De frisé dankt de levendige structuur aan het feit dat iedere pool afzonderlijk goed is te zien.
LUXUEUZE SAXONY

De saxony is een tapijt met rechtopstaande polen waardoor de structuur er vlakker uitziet. De hoge polen geven het saxonytapijt een luxueuze uitstraling.

SPEELSE SHAGGY

Bij een shagtapijt zijn de polen zo lang dat ze omslaan. Het resultaat is een tapijt met een speelse uitstraling dat lekker warm aanvoelt.

FLUWEELZACHTE VELOURS

Lage polen dicht op elkaar gezet en garen gemaakt van fijn vezelmateriaal zorgen voor een bijzondere ervaring: een fluweelzacht en glad tapijtoppervlak.

WEAVE NATURE

Modern en robuust geweven tapijt die met zijn strakke lijnen perfect aansluit bij de jongere doelgroep. Bestaande uit een grovere bouclé (700-serie) en een fijne bouclé (600-serie). Geproduceerd op de nieuwe generatie tapijt weefmachines met fijnere deling dan gebruikelijk. Verkrijgbaar op 400 en 500 cm breed.

Parade Soft Sense | Desso Patterns & Shades

Zachte materialen zijn onmisbaar in de nieuwste woontrends. Lekker veel kussens, plaids, kleden en tapijt maken de look & feel van het interieur eigentijds een superzacht tapijt dat warmte en comfort in je huis brengt. Je krijgt meteen de neiging je schoenen uit te gooien en lekker op blote voeten te lopen. tapijt wil je aanraken en voelen, het hoge aaibaarheidsgehalte is het resultaat van hoogwaardige garens. Een bijkomend voordeel van deze A-Merken is dat je vlekken eenvoudig verwijdert. Het tapijt blijft er dus als nieuw uitzien. Het genuanceerde brede kleurenpalet bestaat uit vergrijsde en poederachtige tinten, afgewisseld met natuurlijke beige basiskleuren. Dit maakt deze collecties breed inzetbaar en toe te passen in alle werk -woonstijlen.

Desso Denim

Kamerbrede tapijten brengen niet alleen warmte, sfeer en comfort, maar is tevens geluid- dempend, het vermindert het geluid van tv, radio en voetstappen; daarbij zorgen deze tapijten voor een gezonder binnenklimaat. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven fijne stofdeeltjes opdwarrelen bij elke beweging en luchtstroom, terwijl zachte vloer bedekking in staat is om deze fijne deeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Hier- door komen er veel minder fijne stofdeeltjes in de luchtwegen terecht, tot wel twee keer minder dan in ruimtes met alleen harde vloeren en als laatste niet te vergeten de luxe tapijten die extra zacht aan je voeten voelen, nu extra voordelig bij grooten-tobbeninterieur.nl total-flooring.

Ambiant Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.