• Hoofdstraat 62
  • Stadskanaal

Vinyl vloeren

PURE Click vinyl planken en tegels kunnen veel sneller geïnstalleerd worden dan gelijk welke andere vloer: Het 360° Dreamclick kliksysteem zorgt ervoor dat je je vloer sneller en gemakkelijker kunt installeren. Dankzij onze revolutionaire RCB technologie met zijn uitstekende nivelleringskwaliteiten. Je kunt PURE Click bijna op elke ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. PURE absorbeert het geluid en is volledig waterdicht, ideaal voor badkamers en keukens! De PURE collectie is ook beschikbaar in XXL groottes en heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik!

Vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

Dimension Beton Living

Creativiteit, trendgevoeligheid en oog voor het milieu.  Dimension Living Vinyl |PVC 400 breed Collectie heeft meer dan geweldige eigenschappen. Dit maakt het kamerbrede vinyl geschikt voor allerlei ruimtes. Living Vinyl Collectie bestaat uit een breed assortiment in vele kleuren, decoren en structuren. Verder bieden deze vinyl vloeren een veilige en stijlvolle vloer in één, altijd met PU uitgevoerd. Mede hierdoor is het vinyl supersterk. Bovendien is Living Vinyl Collectie vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt de collectie uiterst veilig voor mens en milieu.

Dimension Dynamic Living

Beton living: deze collectie bevat een aantal mooie
Beton dessins. De subtiele tinten sluiten aan op een breed interieur assortiment, verkrijgbaar in 6 stoere kleuren.
Klasse 22+ toplaag 0.30 PU.

Dynamic Living: een Graniet look uitvoering, deze biedt verassende kleuren die passen in de interieur en Project trend van vandaag en morgen. Leverbaar in 6 nieuwe kleuren.
Klasse 32 Project, met een toplaag 0.40 PU.

Dimension Vintage Living

Vintage Living Trendy Designs: hierbij legt iedereen z’n eigen accent, extra lang en breed of juist smalle stroken. Minder indrukgevoelige vloer door textiele licht zelf egaliserende onderlaag.

Breed toepasbaar en zeer eenvoudig in onderhoud milieuvriendelijk: onderlaag gemaakt van gerecycled PET flessen, zonder lijm en toe te passen max 35 m2. geluidsreductie: 15 dB.

Dimension Trend Wood Living

Trend Wood Living: Als het iets luxueuzer mag en een tikje eleganter, dan kies je voor de Trend Wood Living, per slot van rekening moeten de stoffering en meubels mooi harmoniseren.

Wat direct opvalt, zijn de brede lange matte planken. Uitgevoerd in Natur Embossing, waardoor het vinyl vrijwel niet van echte houten vloer te onderscheiden is. Klasse 22+ toplaag circa 0.30 PU.