• Hoofdstraat 62
  • Stadskanaal

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn zowel geschikt voor zakelijke toepassingen als speelse omgevingen, al naargelang ze bestemd zijn voor projecten, het gezin met kinderen en of huisdieren.Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel door handige doe het zelvers makkelijk zelf te leggen. Een laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers.


Castell Laminaat vloeren

Prachtige nieuwe designs die inspireren, motiveren en bovenal comfort bieden. Bovendien is Castell laminaat de eerste keus voor het moderne gezin dat op zoek is naar een vloer met de uitstraling van een lamel-parketvloer. Castell laminaatvloeren zijn kwaliteitsproducten die gebruikmaken van de laatste vernieuwingen, innovaties en technologische ontwikkelingen. Onder meer door haar antistatische eigenschappen waardoor het laminaat geen stof aantrekt. Onze laminaatvloeren zijn voorzien van het unieke oppervlaktestructuur: "Protective Surface", dit zorgt mede voor een lange levensduur en draagt bij aan hygiëne en een stijlvolle embossing. Standaard zijn onze vloeren uitgerust met het unieke " 2-Lock | Falling down"- systeem, waardoor plaatsing zeer eenvoudig is.

Onze uitgebreide selectief nieuw gekozen collectie bevat realistische uitstralingen variërend van klassiek eiken tot de meer uitgesproken houtsoorten en echte stijlvloeren. Castell brengt de ware pracht en eenvoud van hout naar boven door te spelen met mat en glans langs de voelbare nerf. De nieuwe Castell-collectie biedt decoren zoals Woodstock en Vintage, uitgevoerd met V-2 of V-4 vellingkanten. Maar ook de unieke serie Manor, uitgevoerd in de trend Hongaarse punt. De nieuwe collectie is volledig afgestemd op de trend en vraag van deze tijd, PIT Project Klasse 32. Verk. adv. Cons. € 19.98 m2 | 25 jaar garantie: Made by Tarkett.